tag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post1289664585684384140..comments2023-11-05T08:19:36.505+01:00Comments on Tijm & Suikerbiet: Echt lekkere kruidenboter hapjesTheohttp://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-83948494208997654282010-11-13T17:17:53.675+01:002010-11-13T17:17:53.675+01:00Je hebt helemaal gelijk Gerry. Ik heb geen idee ho...Je hebt helemaal gelijk Gerry. Ik heb geen idee hoe dat zo komt. Ik kijk ook eigenlijk nooit op die site maar gelukkig staat het begin van mijn bijdrage erbij zodat iedereen kan zien dat het in het Nederlands gesteld is. <br />Bedankt voor de tip trouwens, ik heb in geen eeuwen wentelteefjes gegeten. Ga ik binnenkort weer eens doen.Theohttps://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-74976746320519313342010-11-13T14:20:34.691+01:002010-11-13T14:20:34.691+01:00Hallo Theo, ik ben een nieuwkomer in bloggerland e...Hallo Theo, ik ben een nieuwkomer in bloggerland en nu viel mij op dat jouw nieuwste bijdrage in de nieuwtjes top10 v foodrank met een amerikaanse ipv NL vlag staat. Bij mij was dat gisteren ook zo. Weet jij hoe dat komt. Ik krijg geen reactie van Foodrank! Gerry Deurloo www.gewoonlekkergewoon.blogspot.com<br />PS. Wij maken altijd wentelteefjes van oud turksbrood. Mooie lange sneetjes. Werkt Gerryhttps://www.blogger.com/profile/03758034171036726915noreply@blogger.com