tag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post3502491876484080048..comments2023-11-05T08:19:36.505+01:00Comments on Tijm & Suikerbiet: Druiven in een karameljasjeTheohttp://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-26811253443061274472012-04-19T14:44:01.954+02:002012-04-19T14:44:01.954+02:00Met aardbeien zou ik voorzichtig zijn Alberto. Het...Met aardbeien zou ik voorzichtig zijn Alberto. Het is een delicaat en vochtig fruit. Je doopt ze tenslotte in gloeiend hete karamel. Als je ze binnen een kwartier opeet zou ik het wel aandurven. Rode aardbeien zullen er wel fantastisch uitzien in de karamel.Theohttps://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-46336514378090101612012-04-16T10:22:46.944+02:002012-04-16T10:22:46.944+02:00Wouw, ziet er fantastisch (en erg lekker!) uit. Ga...Wouw, ziet er fantastisch (en erg lekker!) uit. Gaan we binnenkort zeker eens proberen. Misschien ook met ander fruit? Aardbeitjes misschien?Albertohttp://lekkerhapje.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-54134222938152941292012-04-16T08:32:20.377+02:002012-04-16T08:32:20.377+02:00Mooie foto Theo!
Maakt niet uit hoe lang ze goed b...Mooie foto Theo!<br />Maakt niet uit hoe lang ze goed blijven, ze zijn waarschijnlijk zo op ;-)Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.com