tag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post6692000382934111058..comments2023-11-05T08:19:36.505+01:00Comments on Tijm & Suikerbiet: Bowland,- kaas met appeltaart!Theohttp://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-8865562951177095702011-05-09T09:03:59.446+02:002011-05-09T09:03:59.446+02:00Nou Anzj, ik snap je gedachtengang, maar als je he...Nou Anzj, ik snap je gedachtengang, maar als je hem geproefd zou hebben zou je niet aan cheesecake denken. Hij is er te hard voor, je moet er flink op kauwen. Sommigen eindigen een etentje met kaas, anderen met het zoet. (Ik behoor tot de laatste.) Deze kaas verenigt beide in zich en lijkt daardoor de compromis. Maar ik zou hem toch geen dessert noemen.<br />Nog even over de opmerking over de Theohttps://www.blogger.com/profile/04183617003556052549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5757121340131863192.post-68377489371143575732011-05-08T21:31:16.497+02:002011-05-08T21:31:16.497+02:00Nou weet ik persoonlijk niet of ik de Engelse eetc...Nou weet ik persoonlijk niet of ik de Engelse eetcultuur nou zo zou prijzen om zijn onvolprezen smaak(sensaties), maar deze Bowland zou ik, tot nadere proeving, theoretisch scharen in de categorie 'desserts', subcategorie 'cheesecakes'. Komt dat in de buurt?!Anzjhttps://www.blogger.com/profile/04585961565906848131noreply@blogger.com