Tijm & Suikerbiet

Welkom op mijn blog voor een leuke tip of een goed recept. Soms een chic gerecht, soms een eenvoudig hapje, maar altijd lekker!

maandag 22 april 2013

Wij maken palak, of paneer, dat is hetzelfde…

›
Wie zich in de Indiase keuken verdiept komt vroeg of later het ingrediƫnt paneer tegen, een zelf gemaakte kaas. Het is een veelgebruik...
4 opmerkingen:
zondag 14 april 2013

Mijn chicken korma

›
Ik heb een boek gekocht van Sanjeev Kapoor, Mastering the art of Indian cooking . De Indiase keuken blijft me boeien, ik heb zulke lekk...
2 opmerkingen:
zondag 7 april 2013

And the winner is...

›
Nee, zo ging het niet, maar ik kreeg wel een Liebster Award Nell Nijssen van Eetplezier ! Wat leuk dat mijn blog gewaardeerd wordt en ...
1 opmerking:
zondag 31 maart 2013

Moeders paascupcakes

›
Heerlijk bij de thee en mooi om te zien!
zondag 24 maart 2013

Zelf yoghurt maken

›
Ik luisterde op deze zondagochtend naar de pianist Brendel die Schubert speelde. Terwijl ik op de bank zat vroeg ik me af of Schubert oo...
›
Homepage
Internetversie tonen

Wie is Theo?

Mijn foto
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.