woensdag 11 april 2012

En zo gebeurde het,


op een gewone dag na Pasen dat er ineens weer een berichtje op Tijm & Suikerbiet verscheen. Wat is me dat een tijd geleden. 
Ineens ging het vriezen, en gingen de Suikerbietjes met hun wollen mutsjes op, schaatsen. Baantjes trekken, tochten maken, maar koken? Ho maar! 
En het werd vakantie. Soms is dat een tijd, als ik thuis blijf, om te koken en nieuwe dingen uit te proberen. Maar nee, de Suikerbietjes trokken over de grens en aten daar alles wat los en vast zat, maar zelf koken? Ho maar!
Ik kreeg het druk, verloor me daarnaast in andere interessante zaken, en zelf koken? Jawel, maar het waren recepten uit de oude doos. Niet geschikt om opnieuw te publiceren op T&S. Dat is wel leuk trouwens, te bedenken wat ook al weer zo lekker was en dat weer eens te maken. Ik kook niet zo veel, en als ik dan iets maak, is het vaak iets nieuws voor T&S. Zo kom je dan wel vooruit in het leven, maar verlies je stilletjes aan de gerechten uit het oog waar je heimelijk verliefd op geworden was. 
Na verloop van tijd kwamen de vragen, de aanmoedigingen, de e-mailtjes. Wat een heerlijk warm gevoel geeft dat, als ik daaraan terug denk, dat al die bekende en onbekende mensen blijken van meeleven gaven. 
En nu ben ik er weer! Terug van weggeweest, met het voornemen om weer regelmatig te publiceren. Zij het dat ik niet meer om de dag iets nieuws breng zoals voorheen, maar hopelijk wel één a twee keer per week. 
Ik heb er zin in, en hoop dat jij weer wat inspiratie op kan doen als je weer komt buurten.
Hartelijke groeten,
Theo

7 opmerkingen:

Caroline Brouwer zei

Fijn dat je weer terug bent. Ik maakte me al een beetje zorgen; er is hopelijk toch niets ernstigs aan de hand. Hoewel ik mij wel kan voorstellen dat je er ook even helemaal geen zin in hebt om iets te publiceren.
groeten, Caroline

Griet zei

ik ga zeker met alle plezier volgen hoewel ik de volgende maand in Afrika zit - vakantie enzo -
als ik terug ben hoop ik te kunnen smullen van je berichtjes..

GRIETjes

Unknown zei

Mooi, blij weer wat te lezen.
Ben sinds een tijdje zelf aan het bloggen, maar moet zeggen dat ik waarschijnlijk ook de frequentie zal verlagen naar zo'n 2 per week, want het is echt werk dat bloggen ...
(www.family-oosten.com/blog)

Nell zei

Hartstikke fijn je weer te zien hiero te blogland. Ik was al bang dat je was teruggekeerd naar dat vreselijke Chinese tentje en dat ze je er vasthielden. Om te koken, natuurlijk!

Theo zei

Fijn te horen!

Barbara zei

Ha Theo,

Fijn om weer wat van je te mogen lezen! Merk dat ik het gemist heb.
Ben is ondertussen helemaal into het brood bakken en ik kook gewoon lekker door. Hoop dat we weer regelmatig van je verhalen mogen genieten.

Liefs, B&B.

Theo zei

Hoi Barbara, bak ze lekker bruin en geniet van zelfgemaakt brood. Alleen al de geur in huis... heerlijk!
Groetjes van Theo

Related Posts with Thumbnails