dinsdag 20 december 2011

Herve heeft een leuk blog

Vroeger had ik veel meer tijd om eens bij collega-bloggers te kijken, maar dat is er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. En als het er dan van kwam, dan was het een snelle blik langs mijn favorieten die ik aan de zijkant van mijn blog heb staan. 
Nu was ik zo maar eens aan het kijken en kwam een nieuw blog tegen: Herve Cuisine.
Het is een blog van een achtentwintigjarige jongen die in Parijs woont en al zijn recepten op video zet. Hij doet dat in een klein keukentje met behulp van een vriendin en een staande tl-lamp die wat bijlicht. Het is een mooi verzorgd blog dat veel bezoekers trekt en waar je veel verschillende soorten recepten tegenkomt. Leuk om te zien!

2 opmerkingen:

Karin zei

Hoi Theo,
Wat leuk om weer wat van je te lezen, je had wel een beetje pech met alles. Ik heb laatst ook een misser gemaakt met een mes, even te gemakkelijk en hop een hoek van mijn nagel af (gelukkig geen hele nagel), maar wat ben je dan onthand, alles onder het bloed en dat terwijl ik mijn heerlijke maaltijd salade stond te maken……………
De salade heb ik zo goed en zo kwaad op het bord gekregen al was het met wat zand en iets minder mooi gesneden, het smaakte me evengoed heerlijk!

En dan de tandarts, ook al zo’n favoriete bezigheid, het is maar te hopen dat je er nu voorlopig weer vanaf bent.

Heb even bij Herve gekeken, de nutella koekjes, ik versta der geen bal van maar evengoed is het super om te zien, misschien een leuk idee ;-)

Voorzichtig met alles,
Groet,
Karin.

Theo zei

Hoi Karin,
Ik voel helemaal met je mee, ik zie het voor me. Bij mij geneest het mooi en ik hoop bij jou ook inmiddels.
Als je Herve niet helemaal verstaat kun je altijd zijn recepten vertalen met een vertaler die op het internet te vinden is. Maar ook zonder Herve kom je er wel hoor :-)
Groet van Theo

Related Posts with Thumbnails