zaterdag 24 december 2011

Hele goede kerstdagen!


De tijd gaat komen dat we niet meer schrijven over eten, of lezen over eten, maar daadwerkelijk gaan eten. En wel op een bijzondere manier. Dat bijzondere zit een beetje van binnen en van buiten. Iedereen die aan een kerstmenu deelneemt weet dat het een ander menu is dan doorgaans. Of het nu met bijzondere luxe producten is samengesteld, of als reactie daarop juist niet, het is denk ik altijd met aandacht gebeurd voor het speciale van het moment. Je kunt met heel veel mensen aan tafel zitten of alleen met diegene die je zo lief is, maar je wilt in harmonie met elkaar genieten van het samen eten. 
De religieuze betekenis die het kerstfeest van oorsprong heeft is hooguit teruggebracht tot een bezoek aan de nachtmis. Dat is wat mij betreft prima zo, laat iedereen zijn ding doen en zijn geluk nastreven. Ik hoop dat dat lukt voor je.
Daarom wens ik je een harmonieus en gelukkig kerstfeest, alleen, met zijn tweeën, of met zijn allen! En dat je een goed gevoel over je maaltijd mag hebben. :-)
Theo

4 opmerkingen:

Uit Pauline's keuken zei

Hoi Theo voor jou en je familie ook hele fijne dagen! Geniet er lekker van en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Groetjes Pauline

Nell Nijssen zei

Ik wens jou ook gezellige feestdagen en een bijzonder culinair 2012! Dat je nog maar veel smakelijke dingen mag publiceren hier.

Caroline Brouwer zei

Fijne dagen en succes met het kerstdiner!
groeten, Caroline

Barbara zei

Ook voor jou en allen die je lief zijn, hele fijne dagen.
Endat we veel mogen genieten van je creaties in 2012!

Liefs,
Bar en Ben.

Related Posts with Thumbnails