maandag 6 december 2010

Door het dolle!

Gisteren schreef ik nog dat ik het nieuwe uiterlijk van Tijm & Suikerbiet gevonden had, en vandaag zie je alweer nieuwe kleuren. Schrik niet, het is alleen voor de decembermaand. Nu ik toch aan het verbouwen ben heb ik niet alleen ons huis in kersttooi gestoken maar ook mijn blog. 
Als je je ergens in verdiept zijn soms de bijzaken die op je pad komen nog leuker of waardevoller dan je eigenlijke onderwerp. Door mijn blog heb ik me een heel klein beetje verdiept in HTML, wat ik anders waarschijnlijk nooit van mijn leven gedaan zou hebben. Toch leuk. Ik kijk weer met andere ogen naar de kleuren en foto's van mijn, en andere blogs, en heb nu een kerstblog!
We gaan er weer tegenaan de komende weken. Je krijgt o.a. mijn vegetarische kerstmenu en een feestelijke maar elegante lunch. Bovendien doe ik mee aan een wedstrijd voor een feestelijk hoofdgerecht met de kleine garnaal in de hoofdrol. Ik heb al iets moois bedacht. Als ik het gerecht geperfectioneerd heb krijg je hem van me. Binnenkort!

5 opmerkingen:

Caroline Brouwer zei

Je blog ziet er zeer sfeervol uit!
Ben benieuwd naar de kerstrecepten.

Caroline Brouwer zei

Nog even een reactie: de gele lettertjes op het wit in de sidebar zijn niet te lezen. Misschien was je daar nog niet aan toe gekomen. Veel succes, Caroline

Theo zei

Hoi Caroline, bedankt voor je reacties en tip. Het was me helemaal ontgaan.

Pluis zei

Ziet er leuk uit zo! Ben benieuwd naar het recept!

Camilla's krachttoer zei

Sfeervol Theo :)

Related Posts with Thumbnails