donderdag 29 oktober 2009

Het boek: Tijm en SuikerbietHet heeft even geduurd maar het is er dan toch echt van gekomen. Bijna alle artikelen die ik op mijn blog gezet heb zijn nu ook in een boek gevat.

Ooit ben ik in een onbezonnen bui aan dit blog begonnen zonder me te realiseren wat voor plaats het in mijn leven zou innemen. Natuurlijk ook wat voor een plekje het soms in het leven van anderen zou innemen. Ik schrijf het voornamelijk voor mijn eigen plezier. Ik hou van koken, van eten, van schrijven en ook een beetje van fotograferen, en hier komt dat allemaal samen. Het leuke is dat dit blog me stimuleert om steeds nieuwe dingen uit te proberen. De anderhalf jaar dat ik bij de Cuisine Culinair gekookt heb maakte, net als dit blog, dat ik me ontwikkelde en dat gaf en geeft een goed gevoel. Ik kijk op een andere manier naar kookboeken en recepten en bruis van allerlei ideeën. Niet in de laatste plaats vind ik het leuk gelezen te worden al doe ik verder geen moeite om mijn blog te promoten. Bij deze dus nog maar eens een bedankje; leuk dat je zo af en toe eens komt kijken hier en dat je dit leest! Het geeft toch wel een bijzonder gevoel als ik bijvoorbeeld door Oud-vossemeer rijdt, door Antwerpen en Amsterdam en besef dat daar mensen wonen die iets gelezen hebben van dit blog. Zelfs uit Noord en Zuid-Amerika komen mensen kijken. Wie er in het Midden-oosten Nederlands kan lezen weet ik niet maar ook daar kent men Tijm & Suikerbiet.

Hoe leuk en inspirerend het ook allemaal is, ik verwacht niet de rest van mijn leven aan dit blog te schrijven. Eens houdt het op, en dan zou ik alles kwijt zijn. Om het resultaat van mijn inspanningen te behouden heb ik dit boek gemaakt. Ik hou van boeken en vind het toch, heel ouderwets, heerlijk een boek in handen te houden. Ik ben blijkbaar niet de enige want heel wat vrienden en kennissen wilden ook een exemplaar hebben.

Voor al diegenen die ik niet ken of eventueel vergeten ben en die het boek ook zouden willen hebben zet ik een link op mijn blog zodat ze het zelf bij de uitgever kunnen bestellen. Het werkt prima. Ik heb twee keer een proefdruk laten komen en inmiddels een stapel goede boeken. De boeken worden keurig binnen termijn bij je thuis bezorgd en zien er onberispelijk uit. Je kunt kiezen als je bestelt of je het met een harde of een zachte kaft wilt hebben. Afijn, als je nieuwsgierig bent kijk dan maar eens hier. Je kunt het boek zelfs doorbladeren.

Als je nog wat wilt vragen kun je me natuurlijk altijd mailen en als je het net als ik het leuk vind om een gesigneerd boek te bezitten, is dat natuurlijk ook altijd te regelen met behulp van een lekker etentje of thee met wat lekkers ;-)

4 opmerkingen:

De Smaakboutique zei

Cool! Een eigen boek. Gisteren heb ik een heel menu gemaakt op basis van je recepten en het was heerlijk!
Groetjes,
Martine

Aan tafel met Tanja zei

Wat vind ik dit leuk! Ik ga op een rustig moment even lekker online bladeren. Gefeliciteerd in ieder geval.

Chris zei

Het boek ziet er super uit! Nu heb ik altijd al een boek willen schrijven... toch maar eens mijn plannen verder uitwerken.

Theo zei

Wat leuk al jullie reacties! Het schrijven van een boek is niet zo moeilijk Chris, gewoon doen. Het geeft wel een kick als je het resultaat in handen houdt.

Related Posts with Thumbnails