dinsdag 26 oktober 2010

Griesmeelpudding

Ik weet het, eigenlijk niets bijzonders, maar omdat ik gisteren van die heerlijke gebakken aardappeltjes met griesmeel had, wilde ik vandaag laten zien dat je zo’n pak griesmeel niet alleen maar voor die aardappelen hoeft te kopen.
Deze pudding was zó gemaakt met een pak griesmeel van Albert Heijn en wat suiker en melk. Ik kocht er een klein kuipje vruchtenmoes bij uit het schap van de groenten en in korte tijd had ik een lekker zelf gemaakt dessert. 
Je moet natuurlijk wel een goede puddingvorm hebben ;-)

2 opmerkingen:

Caroline Brouwer zei

Doet mij denken aan vroeger, aten wij amandel-griesmeelpudding, hmmmmmm...
Dankjewel voor je sympathieke reactie op mijn blog. Ik kan je die hapjes zeker aan bevelen,Mijn gasten vonden ze ook heerlijk en ze zien er erg kleurrijk uit. Wel belangrijk dat je goede feta gebruikt en in het recept stond een teentje knoflook, maar ik had een grotere hoeveelheid gemaakt en maar een ½ teentje toegevoegd, want ik vind het niet lekker als rauwe knoflook te overheersend is, maar dat is persoonlijk.

Theo zei

Graag gedaan hoor :-) ze zijn ook heel mooi om te zien. Ik hou wel van knoflook, maar een en ander hangt wel af van de kwaliteit die je gebruikt. Altijd maar weer proeven dus. Bedankt voor de tip in ieder geval.

Related Posts with Thumbnails